Zoeken
  • Jeanette

Joepieee!

We zijn uit onze reis impasse!


Op het moment van schrijven zit ik naast Ad terwijl we naar het zuiden rijden. Na een half jaar in de omgeving van Ulladulla, zijn we eindelijk vertrokken om wat meer van het land te gaan zien.


Boards en biertjes

De afgelopen drie weken hebben we doorgebracht met wachten tot Ad zijn plank kon afbouwen. Normaal gesproken kost het hem slechts drie dagen. Maar omdat hij een garage van vrienden gebruikte, kon hij daar niet zomaar in en uit banjeren. Ook heeft Ad zijn vriend Nich geholpen zijn eerste board te bouwen. Hier ging nogal wat tijd in zitten. En de werkdag kan natuurlijk sowieso pas beginnen nadat er ten minste drie uur is gesurfd.


Hoewel ik stond te popelen om te gaan reizen heb ik me goed vermaakt. Veel in het water gelegen met Darryl, Nich zijn vriendin en tevens surfkoningin. Aan mijn portfolio gewerkt. En vorig weekend kwam Troy, een andere vriend van Ad, een paar dagen langs met een hoop brandhout en een kist bier. Serieus, hoeveel vrienden kan je hebben in een land zonder er ooit eerder geweest te zijn?!

Gezinsuitbreiding

Dit is Bob de Wombok. We hebben hem gered uit de Aldi waar hij ons vanuit het koelvak met zijn grote hoofd aan lag te kijken. Hij weegt 8 pond en het is een gezonde blije kool. We moeten wel gaan verbouwen want Bob neemt ongeveer de halve camper in beslag.


Nee maar echt, HEB JE OOIT ZO’N GROTE KOOL GEZIEN?!!

Dolfijnen liefde

Vorige week hadden we weer een dolfijnenspektakel tijdens het surfen. Ze zwommen mee in de golven en onder ons door. Zo leuk als ze even een kijkje komen nemen. Minder leuk dat ze hun vriend de haai mee hadden genomen. Een kleine gelukkig.


De tepel

Gisteren hebben we nog een laatste Bucketlist item afgevinkt. Pigeon House Mountain. We hebben een halfjaar tegen deze tietvormige berg aangekeken en 'm gisteren eindelijk beklommen! Zo gaaf de hikes en trails die dit land in overvloed heeft. Je parkeert je auto en je loopt zo hup een berg op. Er zijn trappetjes en zelfs ladders om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Het was heerlijk. Een mooie aftrap van de volgende reis etappe.

Tot slot hebben we nog een rondje lieve vrienden gedaan. Bij de Schapen gehangen, koffie met Taia & Kyale, Darryl & Nich een knuffel gegeven en even langs the Treehouse. En nu zitten we op de snelweg. Op naar nieuwe avonturen!

Een dikke kus vanaf het zuidelijk halfrond.
0 keer bekeken

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en krijg een seintje bij een nieuw verhaal

©2020 | Reisblog van Ad en Sjaan gaan | ALTE & Waardesign