Zoeken
  • Jeanette

Helemaal kaassie

Bijgewerkt: mei 21

Hallo! Sorry voor die cliffhanger van vorige week. We stonden letterlijk klaar om te vertrekken, toen we gebeld werden dat er hele hoge boetes werden uitgedeeld voor rondreizen. Langer wachten dus nog.

Gelukkig ging er toen een nieuwe deur open. Na het slechte nieuws had ik namelijk vol overgave voor de vijftiende keer gereageerd op vrijwillerswerk en... we hebben het gekregen!

The Woods Farm

Dus nu typ ik dit verhaal terwijl ik een schuimbad neem in onze luxe cottage op een trouwlocatie/boerderij/vakantiepark van 40 hectare. We hebben onze eigen slaapkamer en delen de keuken, badkamer en het terras met een ander stel. Er wonen momenteel nog zo’n 10 gestrande reizigers op het landgoed, maar er is alle ruimte. We mogen gebruik maken van het zwembad, de moestuin, de pizza oven, de fietsen en de versgelegde eieren. Er zijn geitjes en alpaca’s om te aaien. Dit alles in ruil voor drie uurtjes opknapwerk per dag.


Kun je nagaan, nadat we een halfjaar in 4 vierkante meter hebben gewoond. Ik was helemaal in de gloria, maar Ad was niet echt op z’n gemak. Hij wilde zo snel mogelijk weer naar het strand en z’n lieve zeetje. Arme jongen. Gelukkig heeft hij tijdens het onkruid wieden al een paar mooie wormen gevangen om mee te vissen.

Opluchting

Omdat we al zo lang in Ulladulla zaten, waren we daar de lokale daklozen geworden. Iedereen kwam langs de camper voor een praatje en keek ons met medelijden aan. Kamperen is vooral leuk als je rondreist en anoniem bent. Dus deze luxe en vooral privacy komt als geroepen.


The Fudges

Zo werden we afgelopen week onder de hoede genomen door Graham en Liz Fudge. Ik hoop niet dat ik nu hun privacy schend, maar dat is serieus toch de schattigste naam ooit voor twee vriendelijke oude mensies? Al heeft Taia een vriendin van in de 70 die Sally Sweetapples heet.

Ze nodigden ons uit om langs te komen voor ‘tea’, waarmee ze eigenlijk wijn en bier bedoelden. We hebben een rondleiding gekregen en kaas gegeten 👌. Als beroep dealen ze samen in oude postzegels. Wolligheid overload!


Diezelfde avond hadden we een kampvuur met wat mensen in de tuin van Taia. Daarna doodop van het Engels praten ons vrieskistje ingerold.


Camper koffie

Oh ja, sinds kort hebben we een manier gevonden om cappuccino te maken in de camper. Ik ben er heel enthousiast over en wil het graag met de wereld delen. Zie hier de eerste YouTube video van Ad en Sjaan gaan. Met in de hoofdrol de knapste man die ik ken - ja ook met ongekamd haar.


Nou dat wilde ik allemaal weer ff laten weten. Wij zitten voorlopig even goed in de bungalow tussen de alpaca's. Fijn dat in Nederland alles weer op gang komt! Op naar een mooie zomer 👍

En hier nog de foto update voor de moedertjes:0 keer bekeken

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en krijg een seintje bij een nieuw verhaal

©2020 | Reisblog van Ad en Sjaan gaan | ALTE & Waardesign