Zoeken
  • Jeanette

Haaien en vuur

Ik dacht ik doe een spannende titel voor een beetje sjeu, want ik heb eigenlijk niet zoveel te vertellen. Er is nog niks veranderd hier. We zijn nog steeds in Ulladulla en vullen onze dagen met surfen, tekenen en Ad met shapen. Ik geniet er nog even van. Als we straks weer het onbekende in rijden levert dat waarschijnlijk de nodige spanning op. We kamperen nu op een goeie surfspot. Met een warme douche, die ik erg ga missen.


Ik hoorde trouwens dat Cor en Willie vannacht bij de Maasvlakte zijn weggestuurd terwijl ze in de auto lagen te pitten. Veel te ambitieus joh, die politie daar. Hier komen ze niet voor 8.30 controlerenšŸš¶ā€ā™‚ļøāœŒļø.

Doodeng

We lazen vanochtend ook dat er een fatale haaienaanval geweest is, op 8 uur rijden van hier. R.I.P. lieve Australische surfer šŸ’•

Ad houdt een haaien app in de gaten en we zagen inderdaad dat er daar de laatste tijd veel gezien worden. Hoewel het ver weg is ga ik toch wel weer even met knikkende knietjes het water in. Maarja, om je nou door zoā€™n visje te laten kisten... Toch?


Toch?!!

Australiƫ op haar best

Het is erg druk hier. De mensen hebben een lang weekend en mogen eindelijk weer op pad. Overal staan campertjes vol met jongeren, hangen surfpakken te drogen en worden ā€˜s avonds kampvuurtjes gemaakt. Niemand laat zich weerhouden door de 15 graden en nog koudere nachten.


Dat is zo ongeveer alles wat ik te vertellen heb, maar wel nog wat fotootjes.

Dikke kus!!!
0 keer bekeken

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en krijg een seintje bij een nieuw verhaal

Ā©2020 | Reisblog van Ad en Sjaan gaan | ALTE & Waardesign