Zoeken
  • Jeanette

Doorstomen naar het noorden

Hoi piepeloi,


Ik zal proberen het kort te houden, want we hebben niet zoveel uitgevoerd behalve het voor de hand liggende (zitten, surfen, eten, rijden en slapen). Hier volgt een samenvatting voor de geïnteresseerden en voor mijzelf over tien jaar.

We waren gebleven in Victoria, waar we vanwege de sluiting van de grenzen semi-halsoverkop zijn vertrokken. Ik vond het allang best om lekker terug de warmte in te rijden, maar zoals jullie weten moet je Ad niet teveel opjutten want daar wordt hij knorrig van. Desondanks hebben we twee aangename ritten van vijf uur gemaakt met daar tussenin een nachtje slapen in een prachtig natuurgebied.


Greatest hits tour

We kwamen 's avonds aan bij ons geliefde Sharkies beach in Coledale waar we de volgende dag getrakteerd werden op de zon. Ad zei: “Ahhh, dit is zooo lekker, we hebben al bijna twee weken geen zon gehad!” Moest ik wel een beetje om lachen, want als Hollanders zijn we natuurlijk gewend om maanden geen zon te zien, maar goed, we waren blij.


De weersvoorspellingen zagen er alleen niet zo goed uit, dus besloten we de volgende avond een stukje door te rijden naar Sydney en daar bij de warme douche te parkeren. Om de volgende dag lekker fris en schoon nog noordelijker te trekken.

We maakten een toer langs onze evergreens, want de volgende stop was Avoca beach. Waar we ook al eerder naar volle tevredenheid gekampeerd hadden. Golven, een binnendouche en een stopcontact, wat wil een mens nog meer? Dit plekje stelde wederom niet teleur, op een regenbui en een nachtelijke tienersoos na.


Helaas weer een fatale haaien aanval in het nieuws, een jongen van 15 jaar dit keer. Zo verdrietig, het bracht ons die hele avond in mineur stemming.

Gisteren na een dubbele maar teleurstellende surfsessie doorgereden naar Newcastle.

Vandaag hebben we een schoonmaakdagje. We hebben lekker sjiek ontbeten en daarna zijn we gaan zwemmen in de Ocean Baths. Pot verdikkie dat is zo gaaf. Je vind deze zoutwaterbaden overal, maar deze is echt kicke. Een enorm zwembad uitgehakt uit de rotsen en gevuld door de zee. En als klap op de vuurpijl? Een warme douche in het omkleedhok!

Daarna hebben we een half uur op elkaar zitten wachten, Ad bij de auto en ik voor de deur van de kleedkamer. Drama communicatie: classic Ad en Sjaan.


Verder de was doen, de auto wassen en dan mag ‘ie morgen naar de garage voor een lekkere service beurt. Daarna rijden we gauw verder naar het noorden want er komt hier een dikke storm aan!

Wederom bedankt voor je interesse, lieve lezer. Dit was het weer, tot de volgende keer!
0 keer bekeken

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en krijg een seintje bij een nieuw verhaal

©2020 | Reisblog van Ad en Sjaan gaan | ALTE & Waardesign